Избор на дамско колие

Избор на дамско колие

Когато избирате дамски колиета, трябва да вземете под внимание няколко неща. Първо, искате да сте сигурни, че ще може да издържи на ежедневно носене. Също така ще искате да се уверите, че може да се справи с обща употреба, включително почистване и поддръжка. Независимо дали ще го носите всеки ден за работа или за специални поводи, бижуто трябва да е издръжливо.

Неръждаема стомана

Избор на дамско колие - неръждаема стомана

Колието от неръждаема стомана е универсално бижу. Изработен от никел, хром и титан, то е издръжливо и изглежда добре. Също така е хипоалергично. Купуването на колие от неръждаема стомана няма да ви накара да се почувствате евтино или не на място и можете да го носите всеки ден, без да се притеснявате, че ще се зацапа или надраска.

Неръждаемата стомана има много предимства пред стерлинговото сребро, включително факта, че е по-малко вероятно да потъмнее и да се окисли и е водоустойчиво.

Стерлингово сребро

Избор на дамско колие - сребро

Стерлингово или сребро проба 925 е специална сплав от 92,5% сребро и 7,5% други метали, като мед или никел. Това е най-разпространената форма на среброто за бижута и е отличен избор за дамски колиета.

Независимо дали носите своето сребърно колие на специални поводи или просто искате да го запазите красиво, трябва да предприемете няколко основни стъпки, за да се грижите за него. Първата стъпка е да се уверите, че го пазите от вода. Това е важно, защото накисването на вашите сребърни бижута във вода ще ги накара да потъмнеят бързо.

Сладководни перли

Избор на дамско колие - перли

Сладководните перли са красиво допълнение към вашето сребърно колие. Това бижу се предлага в много стилове и цветове. Освен това е универсален и може да се носи с други бижута. Семплите златни или сребърни обеци се съчетават добре с тази огърлица, както и искрящите обеци с халки и различни стилове сребърни гривни. Колието е направено от истински сладководни перли и можете лесно да смесвате и комбинирате различни дизайни, за да създадете уникален вид на вашето колие.

Тази красива огърлица може лесно да се носи ежедневно и е универсално допълнение към всяко облекло.

Злато

Избор на дамско колие - злато

Красотата на златните колиета е, че можете да ги носите с различни видове дрехи, независимо колко небрежни могат да бъдат те. Има обаче няколко неща, които трябва да имате предвид, когато носите злато всеки ден. Първо, важно е да знаете, че трябва да избягвате излагането на врата си на най-малката частица влага. Второ, носенето на колие с дебела верига и сложни детайли може да не е най-добрата идея.

И накрая, трябва да потърсите огърлица, която да върви с всеки тоалет, без да привлича много внимание. Когато купувате ежедневна огърлица, най-важното нещо, на което трябва да обърнете внимание, е качеството.

В случай, че търсите качествени дамски колиета, разгледайте предложенията на My Silver – един от лидерите в производството на уникални бижута.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *