Топ 5 безплатни игри за детска площадка на открито


Включването на децата в игри на детски площадки на открито е чудесен начин да се уверите, че са активни и ангажирани. Те ще се забавляват и ще научат много за работата в екип, креативността и други ценни умения. Не е нужно да харчите цяло състояние за оборудване на детска площадка, за да направите вашата детска площадка вълнуваща. Всъщност можете да използвате много безплатни игри, които ще активизират децата ви.

Криеница

Независимо дали търсите забавно занимание на закрито, за да забавлявате децата, или търсите вълнуваща игра на криеница на открито, вие сте попаднали на правилното място. Има много вариации на класическата игра на криеница, всяка със свои собствени правила.

Основната игра се състои от един човек, който се „скрива“, докато другите играчи броят със затворени очи. След това играчът получава задачата да намери всички останали играчи, преди да изтече времето.

Има много варианти на играта, вариращи от прости до сложни. Най-основната версия изисква група от поне шестима играчи. Играта е предназначена да тества уменията на вашето дете за многозадачност, като същевременно осигурява забавно и незабравимо изживяване за всички участници.

Маратон за скачане на въже

Маратонът за скачане на въже е чудесен начин да предизвикате издръжливостта на децата си. С помощта на дълго въже можете да скачате и да бягате като спринтове. Можете да проследите класирането си във времето.

Ще ви трябва дълго въже, група деца и няколко пластмасови чаши, пълни с вода. Можете да използвате обикновено въже за скачане или по-дълго двойно холандско въже за скачане.

Децата се редуват да прескачат въжето. Първият скачащ влиза във въжето, а следващият скачащ трябва да скочи през въжето, като следва движенията на лидера.

Друг вид игра за скачане на въже се нарича Jump the River. Ще ви трябват две дълги двойни холандски въжета за скачане и две въжета на около 6см едно от друго. Можете да регулирате разстоянието между въжетата, за да направите скока по-труден или по-лесен.

Игра за маркиране на октопод

Независимо дали сте на плажа или в задния двор, Octopus Tag е страхотна семейна игра. Играта може да се играе с всякаква големина група и е забавна за хора от всички възрасти.

Първото нещо, от което се нуждаете, е голяма площ, която може да побере всички в една игра. Това може да е открита детска площадка или басейн, но ако играете на открито, може да искате да маркирате гранична линия с маркер. Ако играете на закрито, можете лесно да поставите въжен кръг в средата на вашата зона за игра.

Играта с октопод е проста игра, но може да представлява опасност за безопасността, ако твърде много хора се държат за ръце. Например, ако играете навън, ще искате да поставите няколко камъка или парчета дърво в земята, за да предпазите хората от подхлъзване.

Кръг за жонглиране

Използването на топка за жонглиране е страхотна дейност за изграждане на екип за деца. Може да се играе на закрито или на открито. Играта може да се играе бавно или бързо. Може да се използва и за обучение на двигателна координация и умения за решаване на проблеми.

Най-добрият начин да обясните играта е да я демонстрирате. За да извлечете максимума от тази забавна игра, трябва да улесните максимално изпълнението на вашия отбор. Например, може да искате да използвате голяма топка за жонглиране, но не е нужно.

Уловете знамето

Независимо дали планирате парти за рожден ден, парти в квартал или просто искате да се насладите на един забавен ден с децата си, Capture the Flag е идеалната игра. Това също е чудесен начин за изграждане на приятелства и насърчаване на работата в екип.

Capture the Flag може да се играе в различни настройки, включително игри на открити площадки за деца, задни дворове и закрити стаи за игра. Особено забавно е, когато се играе с по-големи групи, като тийнейджъри и деца. Това също е добра дейност за изграждане на екип за фирми и спортни франчайзи.

Правилата на Capture the Flag са прости и ясни. Отборите трябва да работят заедно, за да защитят собственото си знаме, докато се опитват да маркират знамето на противниковия отбор. Ако маркират флага на противниковия отбор, отборът с флага е победител.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *