Леща ”Наслада” от Izzi, никога повече!

Леща Izzi (Изи) не бих купил повече

Българският производител на хранителни продукти доколкото го има все повече се оплаква, че било трудно, че имало много голям внос и се подбивали цените и прочие. И изказвания от рода на това колко труд, консумативи и инвестиции били вложени. Да, хубаво, ама не разлагате атома….

Да не споменаваме непрестанните опити от малко да изкараме повече, блъскането на натриев глутамат навсякъде или пък Витамин Ц в хляба.

Та след като си закупих леща Наслада, производител Izzi се оказа, че почти 2/3 от съдържанието на плика не само не става за консумация, а и е опасно.

В частта, която не става за нищо бяха намерени мухлясали зрънца, камъчета и някакви други неща с незнаен произход.

Тази случка показва немарливост при бизнеса и производствените процеси и контрол, отношение към клиента и липса на уважение.

Аз спрях да купувам всичко с марка Izzi. А вие си решете сами.

3 thoughts on “Леща ”Наслада” от Izzi, никога повече!

  1. Аз пък съм доволен от фирмата! Земеделски производител съм, произвеждам леща и я продавам на IZZI. Само аз си знам колко са взискателни към качеството на стоката.Сигурен съм в техния професионализъм.
    Не коментирам факта, че напоследък нашите домакини дотам се разглезиха от голямото предлагане, че едва ли не искат от пакета – директно в тенджерара…

    1. „че едва ли не искат от пакета – директно в тенджерара…“ да точно това искаме. Може ли да ми кажете защо мога да закупя леща от държава от третият свят – Индия и да не трябва да я почиствам изобщо и по вкус по нищо не отстъпва на Българската.

      С такова отношение към потребителя няма да стигнете много далеч при тази конкуренция по света.

  2. Имах същия проблем с леща на Izzi, купена от Фантастико – камънчета, пясък, кал …чистих повече от час. После падна голямото миене и все оставаше пясък на дъното. Същият проблем имах и с бисерен ориз Izzi. Абсолютно долнопробна марка!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *