Монтаж на бойлер и ремонт на електроуреди от ФИН СЕРВИЗ

Покупката на бойлер в България е приключение, което е достойно за роман или поне филмова трилогия :). Битовите електроуреди у нас принципно със странно и съмнително качество в доста голяма част. При това няма значение дали пише известна марка или не.

Друг е въпросът дали българският потребител, който става все по-претенциозен е готов да плати за качество. Доста често срещан момент е покупката на евтин домашен електроуред с изисквания като към марков и висок клас :). Това е то българският потребител.

Този манталитет е валиден и за мен разбира се. Разбирането на българският потребител е формирано от редица фактори и особености на Българското Национално Пазаруване.

Благодарение на особеностите на Българското Национално Пазаруване избрах да купя бойлер Tesy за домашно ползване. Извиках оторизиран сервиз (не им помня името, ама няма да ги викам пак форевър!) на Tesy за монтаж. Дойдоха и го монтираха. Дотук добре.

След известно време се наложи да се сменят гъвкавите връзки и тъй като аз не искам и от това да разбирам (типична черта на българина да разбира от всичко, изпълнението не го и коментирам) погледнах пак сайта на Теси и си избрах Фин Сервиз /оторизиран сервиз за Tesy, Delongi, Ariete, Kenwood, Raider Power Tools и Airelec/. Искам преди това да отбележа, че се обадих на други сервизи (мисля 2 бяха), които ми обясниха с леден тон и презрение, че това е работа за ВИК специалисти. Тоест те явно монтират само ел. частта на бойлера пък другите работи, живи здрави за друг ден :). Както и да е. хора всякакви!

Тъй като ситуацията с гъвкавите връзки не е много работа за ел. специалисти все пак се обадих и с леймърско изказване обясних случката. Отлично впечатление ми направи реакцията. Не ми обясниха колко съм тъп, а хората от Фин Сервиз учтиво ми влязоха в положението и няколко дни по-късно техен специалист бе на адреса. Страхотно впечатление ми направи, че се направи осбтойна проверка на свързаността към електрическата инсталация и се оказа, че не е бил занулен и в някакъв момент е можело да стане някой на ангелче :).

Адски съм доволен от отношението и професионалната работа.

По-късно ги виках да помогнат за свързване и монтаж на полилей, печка за баня и други електричарски неща. Също така ми ремонтираха и отоплителен уред!

Всеки път отлично качество на работа, експедитивност,  страхотно отношение и много разумни цени!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *