Здравословен хляб с билки Hmelbread

Здравословен хляб с билки Hmelbread

хляб с мащерка HmelbreadНаскоро споделих с моя приятелка за това, че в наши дни хляба масово е некачествен. Когато се купи обикновен бял хляб или друг без значение на производителя. Той масово мухлясва за ден или два.

Да не говорим, че в хляба слагат Витамин C и много други добавки (с цел печалба).

С риск да не ме приемат сериозно искам да отбележа, че преди 10 ноември 1989, когато човек си купеше хляб той можеше да седи 4-5 дни без да мухляса. Често пъти дори можеше да се направят и пържени филии с отлично качество.

И така посъветваха ме да опитам хляб с билки Hmelbread. Никога не бях чувал за такъв хляб, нито пък бях виждал. От подобни видове преди време съм опитвал единствено хляб Тонус. Той ми беше доста странен на вкус, но лесно свикнах и ми допадна.

Хлябът Hmelbread се предлага с различни видове билки като водещ аромат – Босилек, Розмарин, Мащерка и др. А за всеки, който не му харесват билковите вкусове и аромати може да опита Hmelbread Класик.

hmelbread класик
hmelbread класик

За начало опитах с Hmelbread с босилек и честно казано веднага ми допадна на вкус. След това опитах с розмарин и другите видове.

Реших изцяло да мина на този хляб за една седмица при всяко едно хранене. Като схема за този период изяждах 2 или 3 филийки на хранене. За деня ми се получаваха между 3 и 9 филийки.

Интересен ефект още от първия ден бе, че чувството за глад се регулира и вече не беше толкова остро.

На втория и третия ден намалих и порцията от избраното ястие и вече не налитах толкова много на храна :).

Заедно с това започнах да се чуствам по-лек и с повече енергия.

В края на седмицата вече усещах баланс в организма и лекота.

Можете да опитате и ако ви допадне да го хапвате с удоволствие :).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *