3 основни правила на модата, които могат да бъдат счупени

Правилата съществуват във всичко и винаги, дори в такава свободна сфера като модата. Развитието на личен стил започва в детството, когато майката внимателно избира дрехите на своето дете. След това ви принуждават да носите стриктна училищна униформа. Вашият истински стил се проявява само когато станете възрастен и може да изберете дрехи, обувки и аксесоари. Разбира се, първо изберете удобни и практични дрехи. Най-често, хората, възприемат вас и вашия образ така, както го представяте. Можете да носите днес всичко.

Облекло може да бъде всеки цвят и текстура, ползата от избора е огромна. Преди да следвате сляпо правилата на модата, вижте кои от тях могат да бъдат счупени:

Правило 1. Бяло само през лятото и пролетта – бели панталони и поли са чудесна възможност за летния гардероб. През зимата бялото ще изглежда странно. В допълнение, леките панталони много бързо и лесно се замърсяват, често трябва да се перат и развалят плата. Ако все пак искате да носите нещо бяло през зимата, избирайте пуловер, яке или жилетка: https://fashioncolors.bg/dreha/damski-drehi/дамска-жилетка-от-трико. Можете да комбинирате бялото отгоре с тъмносини дънки, черни класически панталони или топла пола.

Правило 2. Изхвърлете всички неща, които не сте носили през последната година. Ако в килера ви висят неща, закупени преди 2 години и след това облечете е време да се отървете от тях. Облеклото може да бъде изхвърлено, но е по-добре да се даде на благотворителна основа. Изчистете от килера до следващия път, когато планирате да правите разбор на дрехите. Разбира се, има неща, които можете да носите още 2-3 пъти за някакво тържествено събитие. Например, красивата рокля е идеална за сватба на приятел. По-добре е да не изхвърляте такива неща.

Правило 3. Черен с кафяво и черно с каки не съвпада. Истината е, че черно-кафявите цветове са много близки в спектъра и два еднакво наситени и тъмни цвята могат да създадат тъжно изображение. И все пак е възможно да се създадете изображение с черен цвят и светли нюанси на бежово каки, ​​пясък, опушен зелено и пепеляво. Осветените аксесоари: https://fashioncolors.bg/dreha/aksesoari/damski-aksesoari/портмоне-кристъл ще помогнат за разреждането на избледнелия образ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *