Познайте кое е общото между двата излъчвани сериали по FOX „Под наблюдение“ и „Пришиване“

Пришиване
Пришиване
Пришиване

Само с четири години разлика между датите за официалното им пускане по малките екрани на телевизия FOX, легендарните американски продукции ,,Пришиване‘‘ и ,,Под наблюдение‘‘ несъмнено споделят някои общи характеристики, които ги изстрелват в класациите за най-добрите сериали по FOX. Предлагаме ви да видите какви по-точно са те.

Първата филмова характеристика, която веднага прави впечатление на всички фенове и критици, безспорно е жанровото подобие между двата сериала по телевизия FOX. Криминале, научна фантастика и драма – именно тези особености сближават значително едни от най-харесваните сериали по FOX ,,Под наблюдение‘‘ и ,,Пришиване‘‘.

Сюжетната линия несъмнено е и вторият елемент, който е доста подобен между ,,Пришиване‘‘ и ,,Под наблюдение‘‘ по телевизия FOX. Сценариите и на двата сериали по FOX проследяват историите на две групи от членове на правителствени агенции, които разследват убийства и спасяват животи чрез странни и свръхестествени методи.

По този начин например, в един от най-популярните сериали по FOX ,,Под наблюдение‘‘, сюжетът разказва за опитен програмист, бивш убиец и федерален детектив, които работят в екип с цел спасяване на животи в опасност, чрез помощта на специална система за наблюдение, която показва личните данни на хора, които ще бъдат замесени в бъдещи престъпления, чиито по-подробни данни обаче не стават ясни. Заплетената история на ,,Под наблюдение‘‘ го превърна в хит по телевизия FOX и то за отрицателно време.

Подобно на ,,Под наблюдение‘‘, така и един от другите най-добри криминални сериали по FOX ,,Пришиване‘‘ проследява историята на студентка, учен, инженер и наемен убиец от ЦРУ, които работят в правителствена агенция, където разкодират мистериозни и необичайни убийства, използвайки свръхестествен метод за пробиване в съзнанието на всяка жертва. Необичайният сюжет и мистерия моментално класира ,,Пришиване‘‘ сред най-успешните сериали, излъчвани някога по телевизия FOX.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *