Избор на мивка моноблок

Изборът на моноблокова мивка е чудесен начин да получите желаната визия във вашата баня. Този тип мивка има предимството, че е много гъвкава, така че може да работи в много различни стилове. Можете да изберете такъв моноблок, който е стенен или такъв, който е висок.

Кухненски кран

Независимо дали строите своя мечтан дом или просто обновявате луксозната кухня, вие ще искате кухненски кран, който се вписва в останалата част от вашата дизайнерска схема. Ако търсите смесител с един отвор, моноблок мивката е отговорът. Кранът е изработен от месинг, което го прави едновременно издръжлив и стилен. Разполага с едноструен чучур, който е подходящ за всяка кухненска мивка и стилен лост с бяло керамично покритие. Най-добрата част е, че не затрупва вашата дизайнерска схема.

Моноблоковата мивка има няколко изящни функции, включително интегриран аератор и еднофункционален чучур. Аераторът е умен комплект, който вкарва въздух във водния поток, омекотява го и намалява пръскането. Самият чучур има стил на лебедова шия и се използва най-добре при минимално работно налягане от 0,2 бара.

Висок кран за мивка

Изборът на правилния вид кран за мивка може да направи голяма разлика в цялостния вид на вашата баня. Независимо дали търсите традиционен стил или по-съвременен външен вид, има различни възможности за избор.

Високите смесителни батерии за умивалници, известни също като кранове с високи издигания, са идеалният избор за всеки повдигнат умивалник. Те са проектирани да осигурят добър контрол на водния поток, като същевременно поддържат изискан външен вид. Те също са проектирани с технологии за пестене на вода. Тези кранове са изработени от висококачествен плътен месинг и имат 10 години гаранция. Тези са съвместими с водни системи с високо и ниско налягане.

Високите смесителни кранове за мивка също са чудесни за мивки на плота. Те допълват модерния дизайн на баня и се предлагат в различни стилове и покрития. Те са проектирани да работят с най-новата технология за керамични дискове и предлагат отличен контрол. Освен това се почистват лесно.

Предлагат се в различни покрития, включително хром, черно и бяло. Изборът на покритие, което съответства на останалите елементи на вашата баня, ще гарантира, че вашият нов кран се съчетава безпроблемно.

Стенен кран

Изборът на мивка моноблок със стенен кран може да бъде чудесен начин да добавите дизайнерска нотка към вашата баня. Тези кранове ще ви помогнат да поддържате чиста зона около умивалника и ще го предпазят от бъркотия.

Тези кранове се предлагат както в модерен, така и в традиционен стил и можете да изберете този, който отговаря на дизайна на вашата баня. Тези кранове също са лесни за инсталиране. Имат гъвкави връзки, така че не се налага да режете тръби. Предлагат се в различни покрития, включително никел, злато и хром. Те също идват с фитинги, така че няма да се притеснявате да ги инсталирате сами.

Ако нямате много място за мивка, стенен кран ще ви помогне да спестите място. Това ще направи банята ви по-просторна. Може да бъде и чудесна фокусна точка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *