Препарат за миене на съдове Fairy

Бях чувал много слухове и легенди за това, че битовите препарати у нас са втора ръка и няма нищо общо с рекламите и маркетинговите трикове. Конкретно става дума за препарат за миене на съдове и чинии Fairy.

Тече по медиите непрекъсната реклама как се били измивали 10 000 чинии с по-малко от една бутилка. Това разбира се е директно подвеждане на потребителя.

Намерих си препарат Fairy Platinum купен от Гърция. Купих и един от Фантастико. Е нямаше нищо общо между тях. Купеният от Гърция наистина буквално с една капка изми съд, който беше с доста мазнина и запечено. И то без да търкам. Докато този, който купих от Фантастико се наложи два пъти да добавям препарат за една чиния и доста силно да търкам. Дори в миризмата и консистенцията имаше разлика. Разбира се и в цената разликата бе много голяма.

С гръцкото Fairy буквално с една капка се мият няколко чинии и мръсотията сама пада без никакво търкане. То се представи много добре и при миене на тави в които се е готвело голямо количество храна и съответно има много за чистене.

Също така гръцкият препарат като въздействие е по-щадящ за кожата на ръцете.

Подобна е ситуацията и за перилните препарати без значение от марката. Дали се преопаковат или се внасят определени партиди е без значение. Факт е че разликата в качеството е огромна.

Опитайте и вие да се убедите каква е разликата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *