По какъв начин и защо винтийдж модата се завръща все повече в цял свят?

Актуална винтидж мода

Някога задавали ли сте си простичкия въпрос защо в последно време все повече дрехи, обувки, колички, люлки, кошарки и столчета за кола се създават в старовремски, ретро стил?

В действителност, въпреки многото проучвания и допитвания, точен и обезателен отговор все още не би могъл да бъде даде от никого по света. Но по-голямата част от стилистите и дизайнерите са на мнение, че тази мода се е завърнала, тъй като е изключително красива, авангардна и необикновена. Е, не е ли това всичко, от което имат нужда децата на двадесет и първи век?

В свят, в който почти всичко, което можеш да си създадеш, става реалност и вече сякаш сме привикнали дори и към най-луксозните и пищни неща, имаме нужда точно от такава освежителна глътка въздух, овкусен с малка доза хубави спомени. Тези модни трендове, разбира се, са се настанили и сред детските артикули на пазара, като са докоснали дори и шезлонгите.

Бебешките колички са се превърнали в най-голям любимец на бабите и дядовците, именно поради топлите спомени, които им навяват от тяхната младост. Високите, но напълно подходящи цени на бебешките колички от този вид, абсолютно биват оправдани от качествата и удобствата, които притежават те. Както джантите, така и шаситата им са сто процента алуминиево хромирани. Кошницата за детските принадлежности, която се намира под количките, е изработена от високо качествена стомана, която е гаранция за нейната ефективност и издръжливост дори и при прекалено тежък товар. Със своя външен вид, тя напомня дори и на старите кошници за пазар от едно време. Гумите й са големи, широки и винаги четири на брой, точно както тези, с които са ни возили в нашето детство.

Другото уникално качество, свързано с нейния дизайн, е безспорно ръчно изработеният кош с квадратна форма, чиито лекота и удобство за пренасяне са изумителни.

На световния пазар могат да бъде открито огромно разнообразие от изумителни модели детски колички, от които страничните бели пердета, извитите метални дръжки, точките и плетените мотиви са само малка част от неповторимите елементи в дизайна им.
Повече прочетете на сайта Donbonbon.com