Защо да станеш фен на сериала “Луцифер”?

защо да не станеш фен на сериала луцифер

През 2016 компанията „Фокс“ приятно изненада феновете на сериалите с ново попълнение сред сериалите с една комбинация между, екшън, трилър и фентъзи. Вдъхновението, което е в основата е комиксова история сътворена от една от най-авторитетните компании в бранша Ди Си Комикс (DC Comics). Сюжетната линия е завладяваща и печели фенове дори и сред хората, които не харесват подобен тип филми. Сериалът бе спрян от „Фокс“, което породи вълна на недоволство. Тази година обаче „Нетфликс“ го продължиха с четвърти сезон, така че се задават нови серии с вълнуващи приключения.

Приятно ми е да се запознаем, Аз съм Луцифер Утринна Звезда!

Чаровен и неустоим Луцифер е сред хората в търсене на нещо ново.

На всяко живо същество понякога му омръзва ежедневието и търси нещо ново. Ето така се получава и с Луцифер, който иска малко разнообразие от задълженията си в ада и е дошъл „на почивка“ в нашия свят. Още от първият ден на Земята всичко му допада и той решава да остане още малко при това с идеята да помогне в заплетени случай в партньорство с чаровна полицайка. Не всеки може да има за помощник и консултант самия принц на ада Луцифер.

Историята изглежда класическа но не съвсем. Никой не може да се опре на един уникален тандем от човек и същество като Луцифер. На него всеки може да му каже най-съкровенните си желания и не може да му устои. Това е и неговата невероятна способност, която се оказва ключова в разрешаването на много заплетени случаи. В които често са намесени различни същества от ада и рая, които имат своите си интереси на Земята.

Разбира се и Луцифер има своите ежедневни „проблеми“, които се преплитат в моменти, които са типични за хората.

Всяка серия ни поднася свежа и неочаквана ситуация, която може да е в развитие.

Героите в историята

Има емблематични актьори, които придават живот и вечен облик на даден герой – Харисън Форд (Хан Соло), Шон Конъри (Джеймс Бонд), такъв е и Том Елис в ролята на Луцифер.

Чаровният уелсец оживява Луцифер и неговият поглед казва всичко и той е направо неустоим.

Дясната ръка на Луцифер Мазекийн изиграна от Лесли-Ан Бранд е същество винаги готово да се отзове и често навреме.

Полицейската инспекторка Клоуи Декър изиграна от Лорън Джърман е основен герой, който допълва тандема във всички сезони. Във всяка една серия можем да видим различни черти на характера и се убеждаваме, че полицаите също са хора.

Ди Би Удсайд попълва актьорският състава в ролята на Аменадиел, който е ангел и така да се каже „колега“ на Луцифер. Също се оказва в различни моменти, така че да се развие историята в неочаквана посока.

Сериалът

Всяка серия е заснета с безкомпромисно качество в комбинация с убийствен саундтрак, който подчертава всеки момент.

Тук може да намерите всичко – насилие, секс, емоции… А дори и романтични моменти. Все пак и Луцифер душа носи.

Убедени сме, че ще станеш фен още от първата серия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *